Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Om opdeling af opskrifter

Opskrifterne her på siden er opdelt i 4 kategorier.

Juice og shots: Opskrifter på juice, shots og te, der i langt de fleste tilfælde er lavet uden tilsat sukker og derfor er essentielle for os der gerne vil indtage så lidt sukker som muligt af forskellige årsager.

Sund Vegetar: Opskrifter der undgår kød, fisk og i stor udstrækning også mælkeprodukter. Disse opskrifter egner sig både for “heltids- og deltidsvegetarer”. Opskrifterne er lige til at kaste sig over og jeg synes personligt ikke at man mangler kød i dem.

Mad for maven: Denne kategori er for os der af forskellige årsager har en sart mave. Opskrifterne indeholder råvarer anbefalet af Low-Foodmap diætister og så mange antiinflammatoriske fødevarer som muligt. Opskrifterne er alle vegetaropskrifter og er nogle der hjælper mig (jeg har Colitis Ulcerosa).

Weekend feinschmecker: Opskrifter der kræver lidt længere tid, er lidt lækrere, indeholder lidt mere fedt og også nogle fiskeopskrifter (da fed fisk også er godt for maven). I denne afdeling er der også mulighed for at finde “score opskrifter”, som virker (taler ikke af erfaring ;D)