Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Oliventapanade

Oliventapanade

Denne oliventapanade er hurtigt rørt sammen i en blender eller foodprocessor og smager fantastisk på hjemmebagte boller, brød eller kiks – især hvis det spises sammen med italienske pastaretter. Denne tapanade er lavet med rød peberfrugt, hvilket giver den lidt ekstra sødme og friskhed.

Ingredienser:

  • 200 gram sorte oliven
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. hakket frisk persille (eller andre krydderurter man holder af)
  • 4-5 spsk. olivenolie
  • Friskkværnet peber og salt
  • Kan eventuelt fortyndes med ekstra olivenolie eller lidt vand

Fremgangsmåde

  1. Blend oliven, hvidløg, persille og peberfrugt i en håndblender eller en foodprocessor.
  2. Tilføj olivenolie lidt efter lidt imens blenderen kører og den ønskede konsistens opnås.
  3. Tapanaden skal have samme konsistens som pesto. Når den er færdig smages den til med salt og peber.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *