Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Popcorn af blå majskorn

Popcorn af blå majskorn

Da jeg forleden aften var i mit lokale supermarked faldt jeg over nogle økologiske blå popmajs fra Urtekram som jeg måtte prøve. Dog blev jeg i første omgang svært skuffet, da de poppede korn var lige så hvide som “normale” popmajs. Bagefter fik jeg læst bag på pakken at varmen gør dem hvide. Dog er de rigtig pæne, og anden gang jeg poppede holdt jeg ekstra godt øje med dem og det er super sjovt at se dem skifte til hvide popcorn på et split sekund (og så smager de meget bedre end dem fra poser).

Ingredienser

  • 1 dl popmajs
  • 2 spsk. smagsneutral olie
  • Et par drys fint salt

Fremgangsmåde:

  1. Olien varmes op i en gryde ved middelhøj varme og majsen tilsættes.
  2. Læg låg på og ryst gryden en gang imellem imens de popper.
  3. Tag fra varmen, drys med salt og server straks.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *