Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Grøntsagsdeller med gurkemeje og panko

Grøntsagsdeller med gurkemeje og panko

Lækre vegetardeller om både vegetarer og kød-spisere vil elske. Desuden er de super nemme at røre sammen og smide i ovnen, imens det resterende gøres klar til aftensmaden.

Ingredienser:

  • 1 revet squash
  • 3 store revne gulerødder
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1-1 1/2 tsk. tørret oregano
  • 3 spsk. frisk persille eller basilikum
  • 2 dl. panko (japansk rasp)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 store økologiske frilandsæg
  • 0,5 del revet parmasan eller anden hård ost
  • Salt, peber og evt. muskatnød

 

  1. Alle ingredienser røres sammen.
  2. Lægges på en bageplade formet som frikadeller eller flade bøffer hvis man ønsker at bruge dem til en vegetarburger.
  3. Bages i cirka 25-30 minutter ved 200 grader. evt. 175 grader varmluft

Dellerne kan serveres med hjemmelavet humus og kartoffel salat med pesto som også kan findes her på siden. Ellers kan de bruges i en vegetarburger med avocado og frisk tomat. Egner sig til frysning og madpakken 😉



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *