Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Kartoffelsalat med pesto og asparges

Kartoffelsalat med pesto og asparges

Denne opskrift egner sig perfekt til grill-mad, varme sommeraftener og kan både nydes kold og lun. I denne opskrift er der nok til 4-5 personer.

 

Ingredienser:

  • 500-600 gram små nye kartofler
  • Omkring 20 aspargesstokke
  • 1/2 bundt persille
  • 4-5 soltørrede tomater fra olie
  • 30 gram mandler
  • 3 spsk. revet parmasan
  • Olivenolie til ønsket konsistens er nået

Fremgangsmåde:

Vigtigt: Læs trin 2 før trin 1.

  1. Kartoflerne koges i cirka 20-25 minutter til de er godt møre.
  2. Efter de første 10-15 minutters kogetid tilsættes aspargesstokkene, som er skåret i kvarte.

Imens kartofler og asparges koger kan pestoen laves.

  1. Alle ingredienser (udover olivenolien) blendes og olien tilsættes lidt ad gangen til ønsket konsistens er opnået.
  2. Efter endt kogetid skæres kartoflerne i mundrette stykker.
  3. Derefter blandes pestoen med kartofler og asparges. Egner sig både til at serveres lun og kold.


1 thought on “Kartoffelsalat med pesto og asparges”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *