Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Gulerods-juice med ingefær

Gulerods-juice med ingefær

Der er intet så godt som et friskpresset glas juice med isterninger på sådan en varm maj-dag, som vi har haft i dag. Denne er ovenikøbet spækket med antiinflammatoriske stoffer fra ingefæren, c-vitamin fra orangefrugterne og andre lækre ting fra gulerødder og bladselleri.

Nok til 2 personer, eller én MEGET tørstig. Man kan eventuelt også lave en større portion og sætte på flasker i køleskabet. Den holder sig rimelig frisk i et par dage, men er selvfølgelig ikke lige så god som den friskpressede.

Ingredienser:

  •  6 gulerødder
  • 100 gram ingefær
  • 2 appelsiner
  • Eventuelt 1 bladselleri stængel, hvis man er glad for lakrids-eftersmag og ekstra friskhed

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienser køres igennem en saftpresser, kommes på pæne glas og nydes med 3-4 isterninger ude i solen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *