Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Ingefærshots med citron

Ingefærshots med citron

Da jeg tidligere i dag rodede rundt i køleskabet for at finde chili, fandt jeg både en økologisk citron og en pakke økologisk ingefær som jeg havde glemt alt om og besluttede derfor at lave ingefærshots med citronsaft da det var ved at være op over med dem. Det er altid dejligt at starte morgenen med en grov croissant og 2-3 cl ingefærshot.

Ingredienser

  • 200 gram ingefær
  • 2 liter vand
  • Saften fra 1 citron
  • 1  spsk honning

 

Ingefæren skrælles, skæres i tern og bringes i kog. Simrer i cirka 45 minutter hvorefter citronsaft og honning tilsættes. Ingefærdrikken afkøles og hældes på skoldede flasker. Holdbarhed cirka 2-3 uger.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *