Mad til en travl hverdag og en gladere mave

Måned: juni 2018

Chiagrød – Perfekt til den travle morgen

Chiagrød – Perfekt til den travle morgen

I kender det sikkert allesammen. Man kommer sent i seng, er træt morgenen efter og lader vækkeuret ringe et par gange før man tager sig sammen til at stå op. Derfra har man så travlt at man sjældent når at spise en god morgenmad og […]

Syltede svampe

Syltede svampe

Sylte-metoden er en metode jeg begynder at elske mere og mere og sætte pris på som jeg bliver ældre (med min beskedne alder). Syltning er en måde hvorpå man kan gemme alle sommerens frugter, bær og grøntsager til langt hen på efteråret. Selv er jeg […]

Oliventapanade

Oliventapanade

Denne oliventapanade er hurtigt rørt sammen i en blender eller foodprocessor og smager fantastisk på hjemmebagte boller, brød eller kiks – især hvis det spises sammen med italienske pastaretter. Denne tapanade er lavet med rød peberfrugt, hvilket giver den lidt ekstra sødme og friskhed. Ingredienser: […]